fredag 29 januari 2010

Hellöj

Vi har börjat med ett arbete om Nordamerika. Där ska vi vara en person i en påhittad familj där en av föräldrarna ska få ett jobberbjudande i USA för något internationellt företag eller internationell organisation. Berättelsen ska kunna var verklig så vi ska hitta jobb i USA från t.ex. Volvo, Sony Ericsson eller olika organisationer. Det här jobbar vi med Mac-datorna. Vi ska kolla var vi ska bo och vad vi ska göra med vårt hus i Sverige. Vissa personer började lite fel och sökte hotel och flygbilljetter innan de visste var de skulle arbeta. Anna har blivit väldigt irriterad när man inte följer instrukttionen.


Vi hade ett prov idag om ljud. Vi skulle kunna hur ljud uppstår och vilken skillnad det är mellan en ton och buller. Vi tror det har gått rätt bra för de flesta.

Vi läser en bok nu i skolan som handlar om en flicka som en dag mister sina ben och förlorar sin syster i en minexplotion. Hon hamnar på ett sjukhus där hon ska få lära sig att gå igen.Hittills har det gått rätt så bra. Vi tycker att boken är en bra och spännande bok

I slöjden håller vissa på att sticka, göra kläder och skålar.

MVH JOHAN OCH MELKER

2 kommentarer:

  1. Nordamerika verkar spännande! Lycka till i sökande efter jobb, hus etc.
    /Eva J

    SvaraRadera
  2. Hej alla i 6S!
    Jätteroligt att ni har kommit igång med en ny Storyline. Jag är riktigt avundsjuk. Jag tycker det är så roligt att vara med när klasser arbetar på det sättet. Kanske kan jag vara med på några redovisningar. I slöjden flyter allt på med stickningar, gosedjur och annat.
    Vi ses i morgon.
    Hälsningar Gunilla

    SvaraRadera