torsdag 29 april 2010

Hej!

Många har nu börjat bli klara med Nordamerika arbetet, det känns bra.
Även om det har varit lite trögt ibland för vissa och när det inte har funkat så är det väldigt skönt när man blir klar. Föräldrarna tycker att det har varit kul att vi har fått jobba med det här och att det har blivit bra och vi i klassen tycker att det har varit kul! Det var extra kul när man fick göra en sammanfattning i en film på Imovie på MAC.

Istället för engelska prov ska vi ha ett engelska arbete. Vi ska presentera oss själva och lämna in det till vår nya klassföreståndare på vår nya skola. Uppgiften ska innehålla vad man gärna gör på fritiden, vad man vill bli i framtiden, vad man kanske ser fram emot eller är orolig över på högstadiet och vem man är som person. Innan vi bestämt att vi skulle göra ett engelska arbete så röstade vi i klassen, det var 12 som ville har arbete och 8 som ville ha prov. Vi ska använda oss av programmet Voki.

Idag ska vi ha en hattparad så att alla ska ha en hatt för det är Valborg idag, vi ska även ha en tävling om bästa hatt och vinnaren blir bestämd av en hemlig jury! vi ska även mingla runt och kolla på varandras hattar och få glass.

Igår var vi på Chalmers Laserbus det var mycket intressant men tyvärr fick en klass gå ut för dom var störande. Det tycker jag var väldigt tråkigt men annars var besöket mycket lyckat. Vi fick lära oss vad det var för skillnad på vanligt ljus och laserljus m.m.

Trevlig helg önskar
Jesper och Richard och 6S

2 kommentarer:

  1. Fick ni glass D:?! Jag vill också ha glass. Jag hoppas ni har sparat min :). Isåfall kommer den vara borta på en minut när jag kommer tillbaka :)

    /Johan A

    SvaraRadera
  2. ja vi fick det mums fili baba och gud vad bra jesper och richard skriver speciellt richard fortsätt så :D

    SvaraRadera