torsdag 10 december 2009

Presentationer





Hej!

Denna veckan har vi jobbat med våra Afrika redovisningar och presentationer. Dom flesta håller på att bli klara. Det har varit några problem med internet och presentationerna.Ibland har vi inte kunnat komma in på internet eller att presentationen inte vill visa sig =(. Men vi har inte gripits av panik vi har använt kompisens dator och gått till biblioteket. Två av grupperna har använt ett aktuellt ämne "Malaria". SVT driver ett projekt som heter Musikhjälpen som ska låsa in sig på avenyn. Det vi håller på med är Malaria , Nelson Mandela , Hiv/Aids , Savannen o.s.v.

Idag har vi haft ett matteprov. Vi kommer att få tillbaka det imorgon (fredag) eller på måndag. Vi tycker att provet var lagom svårt det var bra att det var en sida som det var enklare uppgifter och den andra lite svårare text uppgifter. Vi har även ett Engelska prov imorgon.

På måndag är det dags för Lucia vi ska träffas kl.7:30. Alla föräldrar är välkomna själva luciat börjar kl. 8:30 i stora bamba. Efteråt ska alla ha med sig något fika Anna har saft och jucie. Sedan blir jul pyssel. Det blir vår sista lektion med Heléne sen flyttar hon till Singapore (snyft) D=.


Detta är skrivet av Johan A och Wilmer

2 kommentarer:

  1. Jag ser fram emot ett riktigt fint luciatåg på måndag! /Kicki

    SvaraRadera
  2. God Jul alla flitiga bloggare och Anna i 6S. Det är roligt att kunna följa era veckor såhär. Nu är det snart dags för ett välbehövligt jullov, hoppas det blir snö!
    Eva

    SvaraRadera