fredag 26 februari 2010

I tisdags åkte klassen till Ruddalen och åkte skridskor. Tyvärr var vi, Vide och Jesper sjuka. Klassen tyckte att det var kul för det var en kanondag. Vi ska titta om vi kan åka någon torsdag eftermiddag framöver.

På skolan har det som vanligt varit mycket snöbollskrig, speciellt bland våran klass och 6R. Anna och Unni säger att om vi kastar mer så kommer vi inte få vara med i fotbolls cupen Fairplay. Så idag har det varit bättre.
Det är även risk för snöfall från taken så Christel har sagt att man ska hålla sej undan från taken. Idrottshallen är stängd för att det är risk att taket faller ihop på grund av all snö. Vi tror dock vi kan spela de uppskjutna matcherna i Fairplay cupen på måndag och onsdag, samt vara där på tisdag och ha idrott igen.

På torsdag om en vecka, 4/3 ska vi ha en provräkning. Provet ska handla om stora tal, multiplikation och division med decimaler, tidsskillnad, hastighet, vikt, volym och skala.

Veckans uppgift om Nordamerika ska skrivas på engelska. Personen som man skriver om har blivit inbjuden till Vancouver och titta på OS. Man ska skriva om fyra dagar i Vancouver. En dag ska vara ungefär en halv sida. Vancouver har inte bara OS att erbjuda utan mycket mer. De andra arbetar med det nu medan vi skriver bloggen.

På bilden har vi börjat göra en kille eller tjej som har samma ansikte hela tiden men på första bilden ska vara när personen går ur sängen på nästa bild när person arbetar och den sista bilden när personen är på fest. Bild kommer nästa vecka.


MVH. Vide och Jesper

2 kommentarer: